Monday, August 1, 2016

Buku Jalanan Selama

Assalamualaikum . Salam ceria.

Dah lebih setahun kitaorang budak2 Selama tubuhkan Buku Jalanan Selama aka BJS.
Objektif asal sekadar nak berkongsi tentang budaya buku di masyarakat Selama disamping menggalakkan culture of knowledge.

Perjalanan kitaorang ada naik turunnya. Tapi atleast

"we have done our part. What is yours?"

"Jom turun ke masyarakat. Sertai kami skrg."

Page fb : Buku Jalanan Selama

Winning Eleven 9

Salam. Lama tak update. Ni game yang aku main tahun lepas masa nak bagi hilang bosan sebab time tu tak berapa sihat sangat, jadi tak leh join banyak aktiviti luar.

Saja post. Bangga sikit menang semua cup. Hehe

Of course dalam semua gambar ni Arsenal adalah team aku. Dan mana2 team negara & kelab lain yang angkat piala tu team aku jugak sebab aku nak lengkap champion semua.