Wednesday, March 28, 2018

AKU PENAT

AKU PENAT

Salam.

Lama tak menulis

Maka, aku ingin luahkan

esok aku ada 1 exam

2 lab report nak kena submit

penat nak mati & aku dah tak larat nak escape kelas.

doakan aku atleast lulus semua subjek sem ni

aku nak grad cepat dan nak kawin.

huhu

Monday, August 1, 2016

Buku Jalanan Selama

Assalamualaikum . Salam ceria.

Dah lebih setahun kitaorang budak2 Selama tubuhkan Buku Jalanan Selama aka BJS.
Objektif asal sekadar nak berkongsi tentang budaya buku di masyarakat Selama disamping menggalakkan culture of knowledge.

Perjalanan kitaorang ada naik turunnya. Tapi atleast

"we have done our part. What is yours?"

"Jom turun ke masyarakat. Sertai kami skrg."

Page fb : Buku Jalanan Selama

Winning Eleven 9

Salam. Lama tak update. Ni game yang aku main tahun lepas masa nak bagi hilang bosan sebab time tu tak berapa sihat sangat, jadi tak leh join banyak aktiviti luar.

Saja post. Bangga sikit menang semua cup. Hehe

Of course dalam semua gambar ni Arsenal adalah team aku. Dan mana2 team negara & kelab lain yang angkat piala tu team aku jugak sebab aku nak lengkap champion semua.