Monday, August 1, 2016

Buku Jalanan Selama

Assalamualaikum . Salam ceria.

Dah lebih setahun kitaorang budak2 Selama tubuhkan Buku Jalanan Selama aka BJS.
Objektif asal sekadar nak berkongsi tentang budaya buku di masyarakat Selama disamping menggalakkan culture of knowledge.

Perjalanan kitaorang ada naik turunnya. Tapi atleast

"we have done our part. What is yours?"

"Jom turun ke masyarakat. Sertai kami skrg."

Page fb : Buku Jalanan Selama

Twitter Silent Appreciation

Salam and hai.

Ni screenshot aku twitter korang semua yang amik berat pasal aku. Kenapa share? Menagih perhatian sangat ke? Tak . Tapi sebab kadang2 aku rasa loser sangat especially time bedah perut dulu. So , somehow bila aku baca balik, there are still people out there care about me.

You guys give me spirits during my hard times. And now I am still survive.

Thanks sebab beri kekuatan buat aku :)